Friday, January 6, 2012

1st Entry....

Blog ni ditubuhkan adalah untuk meng"share"kan dengan korang perjalanan persiapan majlis perkahwinan kami berdua FAIRUZ & SHUHADAH.....InsyaAllah..Amin....

Kami juga mengalu-alukan idea2 daripada korang tentang Konsep, Tema, Warna @ apa saja berkaitan dengan persiapan kami nanti....

Jumpa lagi....Daaa..:)

10 comments:

Bitt (double IS) said...

follow shu sini ;)

KAPAK Comunity said...

saya pertamanya ke blog anda biar tambah akrab sila layari blog saya
http://kapakcomunity.blogspot.com/

Liza Razak said...

saya nak follow sini :) good luck tau

Roszaneza Danny said...

i follow...!! :)

Shu Shinju said...

thanks u ollsss.... muaahhh...

La dOLcE mEa_nAtt said...

aah baru jugak berjinak2 dgn comunity B2B same2 la kita share ideas....

ratusiput said...

wah sampai ada blog khas...good luck shu... :)

Mimy Hamid said...

pak pak kebung..blog kawen sudah mari...napa tak buat kat blog lama...pastu buat label wedding..satu blog aje..tapi takpelah maybe shu nak privacy kan

CaMbEsT said...

whoaaaaa... dok bau dah nasi minyakkkkk... weeehuuuuu ^__^

BabiesMom said...

wahhhhhhhh terbaek ar sis.. wina suka camnie.. atleast nanti korang dh kahwin leh korang belek2 balik tngok blog how yr journey.. ahahha.. nice